VRIJWILLIGERS "BELLE"

Voor de musicalproductie "Belle" zoeken wij vrijwilligers voor verschillende zaken. Belle wordt gespeeld door onze Musical Kids op 10 en 11 oktober 2020. Hieronder vindt je een overzicht van de werkzaamheden waar wij hulp bij zoeken. 

Lijkt het je leuk om mee te werken aan deze te gekke productie? Super!

Vul dan het aanmeldformulier in die onderaan deze pagina staat.

In voorbereiding op de productie

 

Kostuums maken

Kun jij overweg met een naaimachine en vindt je het leuk om te helpen bij het maken van de kostuums voor Belle. Er moeten kleine, makkelijke dingen gemaakt worden maar ook grotere creaties! Alle niveaus zijn welkom!
De kostuums moeten in medio september af zijn.

 

Decor verzamelen en maken

Voor de musical Belle hebben we natuurlijk een spetterend decor nodig. Het team Decor zorgt ervoor dat deze decor stukken worden verzameld en gemaakt. Dus ben jij handig en vindt je het leuk om mee te bouwen aan dit te gekke decor? Graag!
Wij hebben opslag om dingen op te slaan. Het decor moet eind augustus af zijn.

 

Sponsor werving

Een musical productie maken is altijd erg prijzig. Een groot deel kunnen wij betalen van de inkomsten van de leerlingen en de kaartverkoop maar wij zijn ook deels afhankelijk van sponsoren.
Wil jij ons helpen bij het werven van sponsoren, dan horen wij dat graag☺.

 

Hulp op de voorstellingsdagen

Grime (3 tot 4 personen per dag)

In het grime team zorg je ervoor dat de kinderen gegrimeerd worden in het thema van de musical. Van basisgrime tot grime in thema, er kan van alles mogelijk zijn.

In seizoen 2019/2020 spelen we de musical Belle. Dit betekent dat er een heel aantal kinderen omgetoverd moeten worden tot sprookjesachtige figuren. Om te leren hoe dit moet bieden we alle leden van het grimeteam een workshop aan die gegeven wordt door een professionele grimeur.

 

Kap (2-3 personen per dag)

Het kap team is verantwoordelijk voor de haren van de kinderen. Per rol krijgt ieder kind een verschillend kapsel. Belangrijk is dat het haar altijd uit het gezicht van de kinderen is, zodat we hun gezicht tijdens de musical goed kunnen zien.

 

Cast en crew catering (3 personen – in shifts van 3 uur per dag)

Het in de watten leggen van onze cast en crew. Zorgen voor koffie, thee en limo. Een koekje/snoepje op zijn tijd. Het smeren van de broodjes voor de lunch, het halen van patatjes voor het avondeten. Een zakje chips tijdens het film kijken etc.

 

Filmen voorstelling (1-2 personen per dag)

Het filmen maken van de voorstelling van losse beelden 1 film maken. Camera’s zijn aanwezig.

Aanmeldformulier vrijwilliger Belle
arrow&v
arrow&v

info@hetcultuurstation.nl /  Stationsplein 1, 2871 TR Schoonhoven  2020 © Het Cultuur Station

  • Facebook
  • Instagram