top of page

Wij zijn Marlou en Evelien (beide 35 jaar), twee enthousiaste creatieve ondernemers met dezelfde passie en wens; zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe te gek het is om creatief/cultureel/kunstzinnig bezig te zijn.

 

September 2018 besloten wij onze bedrijven (zangschool Clear Notes van Marlou en theaterschool Theatrique van Evelien) gezamenlijk te huisvesten. Hiervoor vonden we een fantastische locatie die we omdoopten tot

Het Cultuur Station. Dit bleek een hele goede zet! De eerste 2 seizoenen waren een succes! Vele mensen uit de Krimpenerwaard (en daarbuiten) kwamen wekelijks naar Het Cultuur Station voor zang-, theater- of musicalles.

Ook de fotografie cursussen en clownspellessen waren druk bezocht.

Naast alle lessen, cursussen en workshops hebben we ook regelmatig evenementen voor jong en oud in- én achter Het Cultuur Station.

Zo is er drie keer per jaar een moment waarop leerlingen een lesblok afsluiten met een theatervoorstelling of zangoptreden. Daarnaast organiseren wij o.a. Stations Concerten en een poppenkast- voorstelling voor kinderen. Benieuwd wat er komend jaar allemaal te doen is?

Houd zeker deze website en/of social media in de gaten, want er komen regelmatig actuele dingen bij.

Wij hebben ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen en hopen wederom heel veel mensen te ontmoeten in Het Cultuur Station.

 

Liefs, Marlou en Evelien

loueneef.jpg

Marlou

Evelien

bottom of page