top of page

FOTOSTATION VERVOLG CURSUS

Doelgerichter fotograferen en je camerakennis vergroten.

Heb je al een Fotostation basis gevolgd of denk je voldoende basiservaring te hebben? Dan is de Fotostation vervolg fotocursus iets voor jou!

In 8 lessen maak je kennis met diverse genres van de fotografie. Je legt je toe op portret-, stilleven-, landschap-, nacht- en straatfotografie. Thuis, in de fotostudio of op locatie. Iedere les behandelen we een fototechniek en die proberen direct uit. Iedere week krijg je een uitdagende foto-opdracht mee naar huis. Daarnaast doe je natuurlijk ook meer ervaring op met het werken met je camera: je leert bijvoorbeeld welke camerastand je per situatie het beste kan gebruiken.

Regelmatig bestuderen we het werk van toonaangevende professionele fotografen. Daar komt een foto-opdracht uit voort om hun manier van kijken/fotograferen te ervaren. In de les bespreken en verbeteren we de opdrachten op techniek, inhoud en vormgeving.

Na deze cursus weet je veel over de ins & outs van fotografie, ken je je camera beter en kan je doelgerichter fotograferen.

De lessen worden gegeven door Monique Baan, fotograaf en woonachtig te Schoonhoven en al jaren werkzaam aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Data:

Maandag: 25 maart

Maandag: 1,8,15 en 22 april

Maandag: 6,13 en 20 mei

Maandag: 3 juni

Fotodag: zaterdag 18 mei

Tijd: 19:30-22:00

Kosten: € 255,00

Docent: Monique Baan

foto.jpg
Fotografie Monique Baan_05.jpg
bottom of page