top of page

za 06 apr

|

Schoonhovens College

Gezocht knappe prins, groetjes sneeuwwitje & Ze leefde lang maar niet gelukkig

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 apr 2019, 14:45

Schoonhovens College, Albert Plesmanstraat 4, 2871 HJ Schoonhoven, Nederland

Over het evenement

Op zaterdag 6 april spelen de voorstellingen “Gezocht knappe prins, groetjes sneeuwwitje” en “Ze leefde lang maar niet gelukkig” achter elkaar.

In het eerste deel spelen de kinderen van theaterkids 2 de voorstelling “Gezocht knappe prins, groetjes sneeuwwitje”.

Dit verhaal start zoals het sprookje van Sneeuwwitje altijd start.. Totdat Sneeuwwitje het helemaal zat is. Na zo vaak het zelfde sprookje te hebben gespeeld, wil ze wel eens wat anders. Daarom belt ze haar bff Roodkapje om haar te helpen zoeken naar een leuke prins.

Na deze voorstelling is er een korte decor wissel van ongeveer 10 min, waarna de voorstelling “Ze leefde lang maar niet gelukkig” door theaterkids 3 wordt gespeeld.

Dit verhaal start een paar honderd jaar nadat Sneeuwwitje en Roodkapje de juiste prins voor Sneeuwwitje hadden gevonden. Sneeuwwitje leeft inmiddels al jaren met haar prins.. en het ontbreekt haar aan niets. Maar toch zit het haar niet lekker. Ze is het zat om altijd maar gelukkig te zijn. Dus besluit ze weg te gaan uit het sprookjesbos, op naar de echte wereld. Maar wat gebeurt er met een sprookjesprinses die gaat werken in een kroeg?

Publiek is welkom vanaf 14.45u. Om 15.15u start de voorstelling.

Kosten: € 3,50 p.p.

Kaartjes graag contant afrekenen bij aanvang van de voorstelling.

Bestel je kaarten

  • Reservering Theaterkids 2 & 3

    Dit is een reservering. De kaartjes (€3,50 p.p.) voor de voorstelling zijn tussen 14:45-15:10 op te halen bij de ingang van het Schoonhovens College.

    € 3,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page